helg,

I fredags var det dags för första deltentan i matten, verkligen skönt att ha den gjord.
Igår var det först lite jobb och sedan var det utgång på G. Lite förkrök hos Calle och Oskar innan vi sedan gick skjuts av Linnéa till Skövde. Där var det som bekant matfestivalen som pågick, och det blev bogrens för vår del. En helt ok kväll.

Idag var jag, Klara och Hanna på osterian och åt ostbuffé, jättemysigt! Sen drog vi til Hanna för sagan om ringen-maraton. Eftersom vi inte orkade hålla ögonen öppna under hela första filmen så nöjde vi oss med den samt lite Sunes jul. Sweet!

Ikväll har jag städat mitt rum. Äntligen! Så välbehövligt verkligen! Känner mig nöjd.

För övrigt längtar jag något fruktansvärt efter hösten och vintern. Hur mysigt är det egentligen inte under dessa kalla, ruskiga årstider? Jag ser i alla fall fram emot massa levande  ljus, tända brasor, stora mysiga varma kläder och uggs.



Marika

Tiden går...

ja, idag är det två, två hela, år sedan jag fick mitt körkort. Detta innebär också att det på dagen är två år sedan vi började tredje ring. Början på ett otroligt bra år helt enkelt och tiden efter, dvs. Australien, också ett helt fantastiskt kapitel i boken om mitt liv...
Galet vad tiden går fort!

Marika

Världspremiär,

ja igår blev vi inbjudna till världspremiären av Arn - riket vid vägens slut. Innan det var dags för själva filmen var det mingel och skaldjursbuffé på Jula Hotell & Konferens i Skara. Och hur lustigt var det inte att den första jag sprang på var Bjerke, som var där i sällskap med bland annat Sanna. Och till och med LG och Totte var där, så det var väldigt, väldigt trevligt. När vi anlände till biografen minglade några kändisar på röda mattan: Erica Johansson, Per Oskarsson, Bert Karlsson mfl. Trots att jag inte sett första filmen om Arn tyckte jag faktiskt att tvåan var riktigt bra.
Idag fick jag rycka in och jobba mellan 6-9 åt Elin, eftersom hon var snäll och jobbade över åt mig igår. Lagom lång arbetsdag! Sen åkte jag hem och pyssla lite,innan det var dags för kursstart i MaC, och ja, det skilde sig lite från en kursstart på gymnasiet för här har man med sig presenter till läraren... Kändes lite B ärligt talat, men så länge jag når mitt mål är jag nöjd....
Nu pågår mysfredag hos Larssons, var ett år sedan eller två sedan sist....

Marika

Pattlisor och team fisk,

Igår ägde årets fest rum. Det vill säga min och Linnéas kräftskiva på Disco Stoneback (hemma hos mig!). Vi samlades vid halv tre för att dra igång med lagtävlingar. Det blev lerduveskytte, snodden, vattenösning och såpad stock. Jag var med i team fisk, som gjorde succé, även om vi nu inte vann det hela. O ja, regnet öste ner men vad gjorde det, kul som fasen var det! Efter kortvgrillning över öppen eld och alla galna lekar nere vid ån, med bad i Lidan och enormt leriga deltagare, gick vi upp mot gården igen. Där körde vi leken "klädlinan", vilekt innebar att lagen skulle göra en så lång "lina" som möjligt av sina kläder. Jag och Lovisa är ju inte dom som är dom, utan vad gör man inte för laget, om inte drar av sig bh:n! (Vi blev senare utnämnda till skivans "pattlisor"!).
Då alla piffat upp sig blev det massa goda kräftor, snapsvisor och tequila crack! Och sedan var festen minst sagt igång. Det blev logdans hela natten lång....

Vilken fest!

Marika

Väldans massa jobb

Denna vecka består av en väldans massa jobb. 6-18 måndag-fredag! Trots att det är enormt lite att göra, går det väldigt bra än så länge. Går för det mesta runt och ser fram emot lördag. Då blir det jäklar i mig fest!

Idag klippte jag mig efter jobbet! Och jag blev nöjd, så himla skönt att få det gjort.

Och just det! Igår bokade vi biljetter till Coldplay. Jag, Linnéa och Cindy (Andreas) drar upp till Stockholm i två dagar! Lär bli hur grymt som helst!!!!



Är oerhört trött .Ska lägga mig och kika på desperate housewives innan jag somnar.

Sköt om er!

Marika


RSS 2.0