Life goes on,

Måndaxklubben i måndags blev riktigt bra! Efter förkrök hos Carro, körde Malin ner oss till stationen, varifrån vi skulle ta bussen till Lidköping. Och vilken bussresa det blev - riktigt bra drag och go stämning!
Väl i Lidköping var det helt ok, men man är ju där så länge så man tröttnar allt lite på slutet.... En av kvällens höjdpunkter var helt klart att alla Lidköpings-brudar från Sydney samt vår kära Sabina från Älmhult var på plats. Grymt!

Under bakfylle-återhämtningen i tisdags städade jag och Linnéa inför skivan. Och herrejäklar va trötta vi var på slutet, men ack så fint det blir! Åh vilken fest det kommer bli!!!!!!! Ser verkligen fram emot den!

Slutet av veckan har bestått av jobb, så även imorrn och efter jobbet imorgon kväll blir det 20års-partaj för min kusin!

    
 
Marika

Min tvillingsjäl,

Efter att ha överlämnat mig genom att åka till O-ringen i en hel vecka, har min tvillingsjäl nu äntligen kommit hem!
Då jag jobbade hela dagen igår och Linnéa nyss kommit hem bestämde vi oss för att bara ta en liten titt på stan. Men av någon anledning belsutade vi oss senare för att gå in i Plantis i alla fall, fråga mig inte varför! Inte jättekul men ändå OK, träffade en hel del folk i alla fall...

Måndaxklubben imorgon!

    

Marika

Hung over,

Igår bar det som besämt av till Hunnebro där vi mötte upp kusin Calle och hans polare Rickard. Efter lite mys med glass och promenad bar det sedan iväg med Rickards båt ner längs kusten. Första stoppet innebar fish'n'chips på smögenbryggan och sen efter ytterliggare någon timma kom vi äntligen fram till Käringön. Och helt dyblöta var vi kan jag lova! Havet blev nämligen ganska tufft under sista delen av turen och det kändes som om någon konstant stod och hällde vattenhink efter vattenhink över mig.
Efter att ha bärt upp alla grejer till deras supersnygga lägenhet på översta våniing med grym havsutsikt, började vi sedan dricka öl. Efter massa timmars chill på balkongen gick vi ner till pubarna vid hamnen för att få i oss något att äta då vi inte ätit på nästan åtta timmar... Men vi var försena, och istället festade vi vidare utan knappt någon mat i magen. Rickard och Calle såg till att man alltid hade en flaska i var hand så framåt ett kände jag att det var oerhört lägligt för mig att gå hem. Sagt och gjort - somna som en stock med en macka jag tagit två bett av i ena handen....
Imorses vaknade jag med värsta bakfyllan NÅGONSIN, gick raka vägen in i duschen o satte mig på golvet o duscha en lång dusch i iskallt vatten - välbehövligt!
När de andra pojkarna vaknade blev jag informerad om att världens efterfest pågått i lägenheten då jag låg och sov. Det hade varit en hel del folk där och Tom hade visat sina bartenderkunskaper, killen i fråga älskar sprit, så alla var ganska så väldigt sega och illamående imorses!

Var grymt att Tom kom och hälsade på! Längtar enormt tills jag kommer iväg till England för att ha reunion med alla jag träffa på nya zeeland. 

Marika
 

Wicked,

Äntligen var veckan slut, en ganska hård vecka!
Efter jobbet i söndags plockade jag upp Tom på tågstationen . Tom, som i Tom, som jag träffade då jag reste runt på Nya Zeeland, en urskön grabb från England.
Efter att ha pratat igenom allt som hänt sedan vi sågs sist och alla gamla minnen, var det dags för måndaxklubben! Det blev förkrök hos Ida med en hel del folk, innan partybussen satte iväg mot Lidköping. Galet mycket folk och svinrolig kväll.

Imorgon ska vi upp till Hunnebo för att ta båten ner till Käringön, ska bli underbart att komma ut till Bohuslän!

Marika

Hårt,

måndag: 6-18
tisdag: 6-16
onsdag: 11-19
torsdag: 11-19
fredag: 11-21.15
lördag: 8.45-18.15
söndag: 7.45-14

Ja, detta är mitt ljuvliga schema denna vecka! Att jag dessutom är halvt sjuk med rejält halsont, feberfrossa och huvudvärk gör inte saker bättre! Men nu är det bara fyra dagar kvar av denna usla vecka....



Marika

Kungen Lasse,

Igår åkte jag och Linnéa ner till Götet. Efter lite chill på stan och en lunch på subway åkte vi ut till Ola i Frölunda, han hade nämligen inflyttnings-/20års-fest. Trevligt även om vi var tvugna att dra innan de flesta kommit med tanke på att vi skulle till Slottskogsvallen för att kika på Winnerbäck!


  


Väl framme vid vallen träffade vi Jacob, att träffa honom innebar att jag fick "äran" att avnjuta den superba konserten tillsammans med det värsta jäkla freak du kan tänka dig! ; ) Jag som tyckte Linnéa var ganska galen innan insåg snabbt att hon låg ganska så i lä om man jämförde med bl a Jacob! Han kunde ALLT om Lasse.

Hur som så var konserten grym, jag tycker nu mer bättre om honom än tidigare! Sååå himla härlig stämning: svensk musik, folk som dricker öl, regnet som droppar lite lagom i intervaller och ja, SVENSK SOMMAR helt enkelt!


  


Ljuvligt!

Marika


Deppigt.

Idag var en dålig dag. Tråkigt pass på jobbet och massa besked jag så gärna inte ville ha...
Hoppas helt enkelt på en bättre dag imorgon!

Marika

Helgen då Västervikarna kom till stan.

Då hade vi äntligen kommit fram till första mötet med Karin och Annie hemma i Sverige!

Så när jag jobbat klart i fredags möte Karin och Linnéa mig vid pizzerian i Floby, där vi köpte lite svensk balkanpizza innan vi åkte hem till mig där det blev mycket skvaller natten lång.

Igår morses åkte vi in till Falköping för att "göra stan" med Karin. Och ja, ni som har varit i Falköping, inser ju att detta gick ganska så snabbt. Efter en stund mysande i solen på Lilla Blå med islatte och ischoklad, åkte vi sedan via PAs hem till Linnéa. Där blev det lite barbackaridning innan Annie kom och alla fyra åter var samlade och laddade för fest!
Det var dags för tvillingarna Dahlin och Anna Bertilssons 20års-fest. Temat: Rock'n'roll. Så efter att utklädnaden var klar och champangen uppdrucken (var ju tvugna att fira att vi var samlade igen!) begav vi oss till Luttra bygdegård där festen redan var i full gång. Efter några mycket trevliga timmar där, åkte vi sedan in till Plantis och rockade loss. Mycket folk och jätteroligt!

En kanon helg helt enkelt! Saknar redan brudarna men vi syns om tre vckor då min och Linnéa första roadtrip till Västervik ska genomföras!

              


Marika

En månad

Ja idag har vi då varit hemma i en månad, helt sjukt vad tiden här hemma gått fort trots att man varit väldigt, väldigt rastlös emellanåt! Mycket mys med alla kompisar tack och lov, såå härligt!

Utgången i lördags blev kanon, var fullare än vad jag minns och träffade massa roligt folk i plantis!
I veckan har det varit mycket chill med de gamla kära klasskompisarna... Grillmys, filmtittande och grejer. Och idag när jag jobbat klart  åkte jag och Jonne ut till Linnéa och red, vilket var mycket skoj.
Imorgon bitti vill Jonne och Adam ha upp mig vid halv åtta(!) för att åka till Vänern och sola & bada! Om det vackra vädret håller i sig så blir det nog hur nice som helst, så det ser jag fram emot!

Något annat jag ser fram emot enormt är att våra kära västervikare kommer på besök i helgen. Första träffen i Sverige! Kommer bli en kanon helg med massa mys, chill, snack om OZ och rock'n'roll-party på lördag! Sweet!



Marika 

RSS 2.0