Stuff

Igår annordnade Felicia en överraskningsfest för Ulrika som fyllde 20! Å oj vad överraskad hon blev den stackarn! En go kväll med mycket, mycket tjejsnack och skvaller kan jag lova. Trots att vi alla var lika gamla var vi på väldigt olika stadium i livet - tre var förlovade och sambos, den fjärde var både förlovad,hade skaffat barn och köpt gård(!), o jag, ja jag har flummat runt och levt livet i Australien i nio månader.... Hmm!

Har precis kommit hem från ett pass på Pa:s. Redan lika trött på alla kunder som innan man åkte! Den ena skulle inte handla hos oss längre då jag bevisade att han hade läst fel pris på en vara, några killar försökte vara charmiga och lustiga (vilket de inte lyckades så bra med, med tanke på deras ålder på 35+!) och sen var det en svensexa också. Och de hade kommit på något så roligt som att han skulle köpa en folköl....(?)

Skönt att det blir fest i kväll i alla fall. Ska snart bege mig in till stan där det blir utgång med Klara, Malin & Hanna.

Marika

Duktig!

Ja, idag har jag faktiskt fått riktigt mycket gjort. Känns bra!
Och, trots att jag var hos sjukgymnasten för över en vecka sedan, så har jag nu för första(!) gången gjort mina övningar! Dom är jättekrångliga, kan ju i och för säg bero på att jag aldrig gjort dem förut men....
Och så var jag faktiskt ute och sprang också plus att jag äntligen fått iväg min jobbansökan!
Nöjd med dagen helt enkelt!

Marika

Nytt år, nytt liv, ny blogg!

Ja då var vi nu hemma i Sverige igen.
Hela resan känns redan som en underbar dröm, som passerade alldeles för fort. Efter tre veckor är man tillbaka i samma vardag som för nio månader sedan och inget har förändrats!

Är dock hur kul som helst att vara hemma igen och träffa alla kompisar och familjen. Det har varit myckt fest och galenskap, precis som förr!!!

I söndags var jag och Linnéa i Skövde och såg "Sex And The City The Movie" - grym film!
Igår red vi ute hos Linnéa och sen blev det förfest hos Ola innan det var dags för årets första Måndaxklubb! Go kväll!





Nu bär det av till Alingsås med mamma.

Marika

Sex And The City The Movie

Tonight!

RSS 2.0