Första advent,

Det har varit en väldigt lugn helg, vilket varit väldigt skönt.
I fredags skev jag prov tidigt på morgonen för att sedan åka direkt till jobbet och jobba ända till ridningen på kvällen. Ridningen gick hur bra som helst, och var hur rolig som helst - hoppning!
Lördag morgon var det jobb igen och  när jag kom hem blev det långpromenad med mamma. Sedan låg jag och kika på Desperate Housewives i några timmar, tills det var middag, efter det återgick jag till att kika på desperate housewives tills jag somna(!).
Idag har jag försökt plugga lite och sen åkte jag och mamma till Alingsås på lite julskyltning. Köpte en tunkia, en tröja, lite smink och en present. Innan vi åkte hem blev det lite glögg på Björnbärsstigen.
Väl hemma har hela familjen haft lite första advents-mys. Julskinka, lussebullar, pepparkakor med ädelost, glögg, julmust och såklart skumtomtar! ; )

Marika

Full fart,

Spinning 7.15 idag. Var inte allt för pigg och sugen på det när jag gick upp kan jag lova. Men på plats kändes det bra, då har man ju heller ingen återvändo så.... Allsång och lite tuffare spinning än vad jag vågat mig på innan var riktigt kul.

Körde sedan lillebror till DreamHack. Vilket evenemang det är måste jag säga, inte direkt så det imponerar på mig, mer skrämmande! Tusentals små nördar som sitter och knappar vid sina datorer och då det med jämna mellanrum börjar spelas en popcon-liknande låt böjar alla frenetiskt klappa händerna och skrika! Jag var i alla fall glad att jag slapp vara där mer än ca 5 minuter.

Sen blev det lite shopping på A6an. Hade spanat in massa julklappar jag skulle köpa, väl på plats fanns givetvis inget av det jag planerat, så endast en liten ynkaste julklapp blev det. Hittade lite grejer till mig själv ändå, så ganska glad var jag trots allt!
Efter en liten tur på stan i Falköping med mamma blev det lite jobb. Tre timmar. Lagom arbetsdag!

Marika

Hög på julstämning,

Igår var jag hos mormor och bakade lussekatter, dom blev både fina och goda kan jag lova! Och idag har jag julstökat hela dagen. Hade städat hela huset och pyntat när mamma kom hem, hon blev överraskad och glad så det var bra!
Att snön töat bort idag är ju dock ett minus. Annars är julstämningen på topp och det är mindre än en månad kvar till jul!
Mysigare blir det knappt...

Marika


RSS 2.0