Julledig,

ja efter att ha jobbat var dag i en vecka är jag nu i allra högsta grad värd lite ledighet tycker jag! Hela fyra dagar blir det faktiskt. Sitter nu i soffan här hemma och är trött som få efter att ha jobbat 8-21 både igår och idag. Imorgon ska allt det sista fixas. Klapparna lyckades jag bli klar med när jag och Linnéa var i Skövde i onsdags så det är faktiskt bara lite grejer till mig själv jag ska fixa typ strumbyxor, nagellack, toning, hårspray och så ska såklart ett besök på systemet avklaras med vad nu detta innebär!

Julstämningen är för tillfället mer eller mindre som bortblåst, antagligen på allt för gröna trädgårdar och för mycket jobb och jäkt, men jag hoppas att även den ska hinna infinna sig på ett dygn eller så. Julen får lov att vara grön om bara juldan blir bra. Som vi sett fram emot det!!! Kommer bli så himla, himla roligt hoppas jag!



Marika

Pulka och småbarn,



Lördagskvällen spenderades som sagt med Linnéa och Andreas. Efter att ha "fixat" bra sopsäckar att åka i smög vi oss till slalombacken för att åka så det stod härliga till. Hur kul som helst att åka men roligast av allt var nog hur förbannat rädd Linnéa var över att någon skulle komma på oss och bli arg. hahaha



Innan jag gick och la mig igår kväll fick mina föräldrar klara instruktioner över att de för allt i världen INTE skulle väcka mig då jag såg fram emot en lång och skön sovmorgon. Tio i nio ringer mobilen, det är vikariepolen som undrar om jag kan vicka för en speciallärare i Floby. Givetvis, första gången de ringde, så gällde ju att visa framfötterna. Hann inte duscha så med lite flötigt hår var jag framme på Floby skolan redan tjugo över nio.
Det började med en lektion hos 1A där eleverna fick läsa ur Läseboken för mig. Den om Tor o CO, precis samma bok som jag hade för tretton år sedan (fan va gammalt det lät!), nostalgi!!!!!
Sedan var det lite matteundervisning i 2A som också gick helt ok. Gick sedan över till mellanstadiet för lite matte med 6A. Var vi så jobbiga när vi var i den åldern? Att våra lärare inte slängde ut oss från skolan!!!!!!
Vid tolvtiden var det dags för dagens sista lektion, åter i 1A, där fick vi jobba med bokstäver och öva på att säga "b" så fint och försiktigt att vi inte blåste ut ljuset som fröken höll framför vår mun.
1A var såå söta snälla och inte griniga alls. Fick även höra att jag såg ut som en prinsessa och hade "gullig röst", så spontana och söta så....
Förhoppnigsvis blir det lite mer vikarierande i vår, då gärna med de mindre barnen! ; )

Marika

Sockerbagare,

  
 

Tiden bara springer iväg. Jag har lagt ner min själ i och jobba för maximal julstämning genom att baka pepparkakor, gjort pepparkakshus etc. men jag tappar den bara mer och mer känner jag! Vid första advent, då var den på topp minsann!

Förra helgen var jag på inflyttningsfest/glöggfest hos Nona och hennes man Johan. Mycket trevlig tillställning, jag har bevis på att det finns trettiofemåringar som minst sagt har barnasinnet kvar! haha
Dans på bardisken blev det också, och ja mina erfarenheter säger ju att detta är en viktig ingrediens för en lyckad kväll! ; )
På söndagen skulle jag och Nona julshoppa, det slutade med att vi satte oss på Pizza Hut följt av espresso house. Inte många klappar där inte!
  
 

Nu är det massa, massa, massa jobb fram till jul, eller ja, jättemycket jämfört med tidigare under hösten ska jag väl säga. Det känns tråkigt ärligt talat, men det blir ju pengar.
Ikväll blir det äntligen lite tid med mina "andra hälf" och det känns bra för jag är i stort behov av det nu!!!!!!!! Cindy ska också med så det blir coldplay-gänget. Det bästa gänget vill säga! :) Och det blir vi den 22e augusti igen, för då är det Coldplay på Stockholm Stadio som gäller!

Marika



December och snö,

December är här och så även snön! Blev överraskad över hur snabbt det kom så mycket snö, men jag gillart.
Både idag och igår har jag jobbat med min engelskapresentation jag ska redovisa imorgon. Den skall ge mina åhörare en bättre bild av Barack Obama och leda till en diskussion angående hans valfrågor! Intressant. Eller hur...?

Veckan har också börjat bra träningsmässigt sett. Igår var Klara och jag på spinning och idag blev det core.
Efter träningen idag gick vi till Lilla Blå och drack te, så mysigt så, sen var jag ute en sväng på ridskolan för sitsträning. Så både mina magmuskler och lårmuskler är helt slut!

Nu ska jag försöka nöta in presentationen jag ska ha imorgon bitti!

Marika

RSS 2.0