8 mars 2009,

I torsdags var det ju da antligen dags for mig och Hanna att aka till England. Kom fram val och tog farval av Hanna pa Victoria St station och borjade kika runt i London. Ville till Aebercrombie & Fitch, men kunde hitta den utan var allmant lost. Sen kom Sophie och motte upp mig och efter ett tag hittade vi den! Vi hade da fragat tva personer efter den och gatt forbi den tre ganger! Men det var vart allt letande! Alla som jobbade dar var modeller! Varenda en var drop-dead gorgeous! Blev aven lite shopping pa oxford st innan en treratters middag och en flaska vin pa en italiensk restaurang. Sedan begav vi oss till South Kensington och lagenheten Sophies bror ar inneboende i. En lagenhet vard 4 miljoner pund, dvs. typ 48 svenska miljoner! Och  den var hur coolt inredd som helst! Hon som bodde dar sag ut som en modell och flyter bara runt da hennes pappa ar rik! Vilket liv!

Fredag formiddag spenderades i Notting Hill. Hur vackert som helst! Var i the travel bookshop och pa Portabello road market. Alskade omradet!

Akte sedan till Hull och Sophies foraldrars hus for att snabbt gora oss iordning och ta bilen till Harrogate. Blev en snabb visit hos Tom for att dricka lite vodkadrinkar innan vi borjade var pubcrawl. Stopp ett var pitcher & piano. Har sa de till oss att bara ta nagon enstaka drink da det var sa himla dyrt. Bullshit tyckte jag da jag betalade ca 48SEK for malibu & cola som kostar 96 pa terran. Varsta billigt ju! ;)
Vidare till revulotion dar vi fick en gratis vodkaflaska, massa shottar och annat smatt och gott helt gratis! Har borjade Hanna och jag kanna oss ganska sa fulla, Sophie uttryckte det att "Yes I'm a bit happy now!" haha
Vidare till Vipers dar vi fick annu en gratis vodkaflaska. Efter det blir minnena aningen suddiga, ni kan ju sjalva tanka er efter all gratissprit! Men vi var i alla fall aven pa Moko, dar Tom brukar jobba som bartender!
Alla madde vi sadar dagen efter. Vi tjotade lite och kakade frukost innan det var dags att ta farval och kora tillbaka till Hull.

Pa eftermiddagen lagade vi kottbullar med potatis och kokta morotter och bakade kanelbullar, da Sophies tva barndomskompisar Alice and Anna kom over for middag. Mycket, mycket trevligt!

Idag har vi varit en svang i den narliggande byn Beverly och kikat, det borjade dock regna. De tidigare dagarna har det varit riktigt varigt och harligt med massa sol, sa det var val dags for lite typiskt engelskt vader nu.

Har precis kakat varsta middagen och ska snart fa skjuts av Tina till taget. Ska ner till Sophies universitet i Bristol de sista dagarna!

Marika


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag längter väldigt mycket efter "all the dirty details" :P

2009-03-09 @ 16:56:16
URL: http://neaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0